Werken bij De Monchy & Bakker

We komen graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde mensen die bij ons als trainer/adviseur aan de slag willen.

Juniortrainer/adviseur

Je hebt een academische studie met succes afgerond, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Taalbeheersing of Communicatiewetenschappen. Je bent bekend met concepten als The Pyramid Principle, Storytelling en Visual Thinking en je kunt deze inzetten om een verhaal op te zetten en te vertellen. Je bent geïnteresseerd hoe mensen leren in organisaties. Bij ons ga je aan het werk om alle aspecten van het trainerschap onder de knie te krijgen: niet alleen het trainingsprogramma zelf, maar ook het voor- en natraject, vanaf de intake tot en met de nazorg en de factuur.

Je krijgt een intensief inwerkprogramma, waarin je niet alleen meeloopt met onze (senior)trainers maar ook zelfstandig klussen oppakt: cases analyseren, blogs schrijven, trainingsmateriaal ontwikkelen, artikelen voor de nieuwsbrief maken, nieuwe trends signaleren voor onze klanten en nog veel meer. En natuurlijk krijg je zelf ook training!

 

(Senior)trainer/adviseur

Je hebt een academische studie afgerond en 5-10 jaar relevante werkervaring als onderzoeker, consultant of trainer. Je bent analytisch sterk en kunt complexe verhalen en ideeën snel terugbrengen tot de kern. Je drukt je uitstekend uit, zowel mondeling als schriftelijk, en draait voor een mooie slide je hand niet om.  Je hebt ervaring met complexe projecten bij grote, kennisintensieve organisaties en weet wat er komt kijken bij het ontwikkelen en uitdragen van nieuwe producten of diensten, een vernieuwde strategie of een proces van kwaliteitsverbetering. Je voert trainingen uit, zowel in-company als in ons open aanbod, en je bent daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je eigen klantenbestand. Je hebt de ambitie en het potentieel om partner te worden in het bureau.

Belangstelling? Vul het contactformulier in en upload je CV. Je wordt dan gebeld door Yolanda of Floris voor een eerste reactie en eventueel een uitnodiging voor kennismakingsgesprek.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, png, jpg, pdf.
X
X