Werken bij De Monchy & Bakker

We komen graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde mensen die bij ons als trainer/adviseur aan de slag willen.
Juniortrainer/adviseur
Je hebt een academische studie met succes afgerond, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Taalbeheersing of Communicatiewetenschappen. Je bent bekend met concepten als The Pyramid Principle, Storytelling en Visual Thinking en je kunt deze inzetten om een verhaal op te zetten en te vertellen. Je bent geïnteresseerd hoe mensen leren in organisaties. Bij ons ga je aan het werk om alle aspecten van het trainerschap onder de knie te krijgen: niet alleen het trainingsprogramma zelf, maar ook het voor- en natraject, vanaf de intake tot en met de nazorg en de factuur.
Je krijgt een intensief inwerkprogramma, waarin je niet alleen meeloopt met onze (senior)trainers maar ook zelfstandig klussen oppakt: cases analyseren, blogs schrijven, trainingsmateriaal ontwikkelen, artikelen voor de nieuwsbrief maken, nieuwe trends signaleren voor onze klanten en nog veel meer. En natuurlijk krijg je zelf ook training!
Belangstelling? Vul het contactformulier in, met je motivatie en upload je CV. Je ontvangt dan van Yolanda of Floris een eerste reactie en eventueel een uitnodiging voor kennismakingsgesprek.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, png, jpg, pdf.
X
X