Boeken

Een IJzersterk Verhaal

Floris de Monchy, Yolanda Bakker, Heleen van der Helm (Mediawerf, 2019)

Het geven van presentaties is dagelijkse kost voor veel mensen. Maar hoe doe je dat? Hoe selecteer je de juiste informatie die je gaat vertellen? Hoe maak je van die informatie een helder opgebouwd verhaal? En wat heb je nodig om dat verhaal op een overtuigende manier te presenteren?

Presentatietrainers Floris de Monchy en Yolanda Bakker en presentatieontwerper Heleen van der Helm beschrijven in Een ijzersterk verhaal in drie stappen hoe je dat aanpakt.

Bestel hier

Teken het Maar! Breng je ideeën tot leven

Sanne Slopsema (Mediawerf, 2019)

Visueel communiceren is ‘in’ en dat is niet voor niets. Tekenen helpt je om op een snelle en toegankelijke manier duidelijk te maken wat je bedoelt. Dat zorgt voor meer begrip, beter en leuker samenwerken en het helpt je jouw ideeën van de grond te krijgen.

Wil je weten hoe je abstracte concepten omzet in heldere, inspirerende tekeningen? Heb je een idee of plan dat je op een visuele manier wil overbrengen op je publiek? Maar weet je niet hoe je dat moet doen? Dan is Teken het maar voor jou.

In dit praktische boek deelt Sanne Slopsema de theorie en oefeningen uit haar succesvolle training Teken het maar, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. Stap voor stap helpt ze je aan het tekenen, stimuleert ze je een eigen beeldtaal te ontwikkelen en je ideeën op een visuele en overtuigende manier over te brengen op anderen. Na het lezen van dit boek heb je niet alleen veel ontdekt over visueel communiceren, maar heb je vooral veel getekend en uitgeprobeerd. Sanne daagt je uit om je ideeën te tekenen en visueel te delen met anderen.

Bestel hier

Ervaringen van
onze deelnemers

“Dankzij de training Presenteer met The Pyramid Principle zijn we beter in staat om onze klanten enthousiast te maken met onze analyses en ideeën”
Maton Sonnemans, VODW