Cursus datavisualisatie

Wil je weten wat onze cursus datavisualisatie in Amsterdam zo nuttig maakt? Data zijn overal. De behoefte om ze te begrijpen, het visualiseren van data te leren en data te gebruiken is nog groter. Wil jij door middel van visualiseren complexe data helder kunnen overbrengen? Wil je je publiek tot actie aanzetten met jouw data? Doe dan mee aan onze tweedaagse cursus bij De Monchy & Bakker en leer het visualiseren van data van onze experts.

Ontdek tijdens onze cursus de kracht van datavisualisatie

Organisaties beschikken over een groeiende hoeveelheid data die begrepen en benut moet worden. Je wilt data vertalen naar concrete inzichten, maar dat blijkt niet makkelijk te zijn. Vaak blijft het bij het weergeven van de data zonder inzichten. In onze tweedaagse cursus datavisualisatie krijg je het visualiseren van data onder de knie en leer je deze om te zetten naar heldere inzichten. Je leert deze met visualisaties over te brengen en zet je publiek aan tot actie.

Datavisualisatie is een combinatie van data-analyse en een goed ontwerp. Via de cursus van ons bedrijf leer je op zoek te gaan naar het verhaal van je data en stel je vast je hoe je dit kunt visualiseren. Met je publiek voor ogen bepaal je wat je gaat vertellen. Ook leer je de juiste visualisatie te kiezen en te maken bij jouw idee. Door te denken als een designer geef je visualisaties op een overtuigende manier weer. Je bent na onze cursus datavisualisatie in staat om je visualisaties aan elkaar te verbinden met een storyline met behulp van de Pyramid Principle.

Je storyline zet je om naar een helder rapport. Je kunt effectieve en visueel aantrekkelijke dashboards bouwen die inzichten bieden die de gebruikers echt nodig hebben. Tot slot leer je je visualisaties tot een presentatie te maken in onze training.

In deze training leer je:

Het verhaal in (en soms achter) je data te vinden
De juiste visualisatie te vinden bij dat verhaal
De kracht van de visuele perceptie te gebruiken
Designprincipes toe te passen om je data te onderscheiden
Je storyline om te zetten naar een weergave (een dashboard of rapportage)
Kosten
De kosten van de cursus datavisualisatie zijn € 1.385,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Vraag gerust om meer informatie of een in-company cursus over visualiseren

Deze cursus over visualiseren bij De Monchy & Bakker sluit goed aan bij onze cursus zakelijk tekenen. Wil je liever met je team aan de slag? Een in-company-uitvoering van onze cursus datavisualisatie is ook mogelijk, zodat jij én je hele team het visualiseren van data effectief leren oppakken. Zo leren jullie bijvoorbeeld ook betere rapportages te maken. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Sarannah via 020-428 95 50 of info@demonchyenbakker.nl.

Ervaringen van
onze deelnemers