Datavisualisatie

Wil je weten wat onze cursus datavisualisatie in Amsterdam zo nuttig maakt? Data zijn overal. De behoefte om ze te begrijpen en te gebruiken is nog groter. Wil jij met visualisaties complexe data helder overbrengen? Wil je je publiek tot actie aanzetten met jouw data? Doe dan mee aan onze tweedaagse training bij De Monchy & Bakker.

Ontdek tijdens onze cursus de kracht van datavisualisatie

Organisaties beschikken over een groeiende hoeveelheid data. De mensen in deze organisaties willen deze data begrijpen en benutten. Ze willen data vertalen naar concrete inzichten. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Vaak blijft het bij het weergeven van de data, maar deze laten geen inzichten zien. In onze tweedaagse cursus datavisualisatie leer je de data om te zetten naar heldere inzichten. Je leert deze inzichten met visualisaties over te brengen en je publiek aan te zetten tot actie.

Datavisualisatie is een combinatie van data-analyse en een goed ontwerp. Via onze cursus leer je op zoek te gaan naar het verhaal in (en soms achter) je data. Met je publiek voor ogen bepaal je wat je gaat vertellen. Ook leer je de juiste visualisatie te kiezen en te maken bij jouw idee. Door te denken als een designer, leer je visualisaties op een overtuigende manier weer te geven. Je bent na onze cursus datavisualisatie in staat om je visualisaties aan elkaar te verbinden met een storyline.

Je storyline zet je om naar een helder rapport. Je kunt effectieve en visueel aantrekkelijke dashboards bouwen die inzichten bieden die de gebruikers echt nodig hebben. Tot slot leer je je visualisaties overtuigend te presenteren.

In deze training leer je:

Het verhaal in (en soms achter) je data te vinden
De juiste visualisatie te vinden bij dat verhaal
De kracht van de visuele perceptie te gebruiken
Design principes toe te passen om je data te onderscheiden
Je storyline om te zetten naar een weergave (een dashboard of rapportage)
Kosten
De kosten van de cursus datavisualisatie zijn € 1.255,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Vraag gerust om meer informatie of een in-company training

Deze cursus bij De Monchy & Bakker sluit goed aan bij onze workshop zakelijk tekenen. Wil je liever met je team aan de slag? Een in-company uitvoering van onze cursus datavisualisatie is ook mogelijk. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Sarannah via 020-428 95 50 of info@demonchyenbakker.nl.

Ervaringen van
onze deelnemers