IJzersterk presenteren e-learning

Heb je binnenkort een presentatie en wil je het verhaal helder krijgen, wil je goede slides maken en je publiek overtuigen? Doe de training in je eigen tempo, op het moment dat het jou uitkomt met de e-learning.

IJzersterk presenteren e-learning

Hoe vang je binnen een aantal seconden de aandacht van je publiek als je presenteert of pitcht? Hoe breng je een logische structuur aan in je betoog? Hoe maak je een set slides waarop je verhaal zó tot leven komt, dat je publiek direct de gevraagde beslissing neemt? Ook als je er zelf niet bij bent om je verhaal ‘live’ te presenteren?
Tijdens onze online training Presentaties maken met The Pyramid Principle leer je glasheldere presentaties te maken. Presentaties die mensen in beweging zetten!

Je volgt de training online op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt er zo lang over doen als je wilt. Je volgt theoriesessies, doet oefeningen en past de theorie toe op je eigen cases. Na elk van de vier modules bespreek je met de trainer je resultaten en leg je je praktijksituaties voor. Tussendoor staan we natuurlijk ook voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt. In totaal ben je twee dagen (16 uur) bezig om de training van begin tot eind te volgen.

Lees meer >

Effectief communiceren met je presentaties
Onderzoeksresultaten, projectvoorstellen, offertes, pitches; we willen dat ze de aandacht van hun ontvangers grijpen én vasthouden. Als je regelmatig presentaties maakt voor collega’s, opdrachtgevers en klanten, dan wil je snel tot de kern komen en ze overtuigen van je idee. En dat zonder essentiële inhoud te verliezen. Na de training Presentaties maken met The Pyramid Principle ben je in staat om glasheldere en effectieve presentaties te maken. Terwijl je werkt aan je eigen cases leer je:

  • een boodschap te formuleren die er toe doet;
  • de juiste informatie te selecteren uit een overvloed aan (onderzoeks)gegevens;
  • voor een structuur te zorgen die je betoog optimaal ondersteunt;
  • slidetitels te maken die pakkend én logisch zijn;
  • visualisaties te ontwerpen die je punt écht overbrengen.

The Pyramid Principle: dé presentatietechniek van consultants
In deze training maak je kennis met The Pyramid Principle, de wereldwijde standaard voor adviezen die is ontwikkeld door de strategieconsultants van McKinsey. Wij hebben deze aanpak verder ontwikkeld voor presentaties en vastgelegd in ons presentatiehandboek Een IJzersterk Verhaal (Mediawerf, 3e druk 2019). Het boek is inbegrepen bij deelname aan de training.

Wij hebben deze methode met succes geïntroduceerd bij talloze specialisten en adviseurs van onder meer De Nederlandsche Bank, Enexis, House of Performance, KPMG Meijburg, KPN, PostNL, Rabobank, Synechron, TenneT en VODW Marketing.

<

In deze training leer je:

een boodschap te formuleren die er toe doet;
de juiste informatie te selecteren uit een overvloed aan (onderzoeks)gegevens;
voor een structuur te zorgen die je betoog optimaal ondersteunt;
titels te maken die pakkend én logisch zijn;
visualisaties te ontwerpen die je punt écht overbrengen.
Kosten
€ 1195 ex. btw
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

  • Jouw gegevens

  • Factuurgegevens (optioneel)
  • Lees hier de algemene voorwaarden
De investering is exclusief BTW en inclusief: • 1 exemplaar van 'Een IJzersterk Verhaal' • Individuele sterkte/zwakte-analyses van de eigen presentatie • Oefenmateriaal; • 4 individuele coachingsgesprekken met de trainer (via Skype of Zoom); • 3 maanden begeleiding na afloop van de training (telefoon, e-mail, Skype, Zoom).

Ervaringen van
onze deelnemers

“I’ve gained more awareness of the type of story that you can tell, and the elements involved in constructing each kind of story. Stories interweaving individuality, emotions and personal experiences had the greatest impact and inspired the highest engagement of both the speaker and listener, even those dealing with technical subjects.”
Carmen Stevens-Levert, CompaNanny
“Ik heb geleerd en gevoeld wat de kracht is van een goed ‘Who am I’ verhaal: dat je publiek veel meer voor je open staat als je iets persoonlijks deelt. Het lukte me om mijn publiek mee te nemen in mijn passie voor procesoptimalisatie door terug te blikken naar mijn vroegere bijbaantje in een snackbarkeuken.”
Astrid van Leeuwen, Amsterdam UMC, VUmc