Masterclass ijzersterk verhaal

Heb je de training IJzersterke presentaties maken met The Pyramid Principle gedaan? Ben je enthousiast over de methode en ben je op zoek naar een verdieping? Of zit je met een lastig verhaal dat je maar niet over de bühne krijgt en waar je wel wat hulp mee kan gebruiken? Dan is deze training voor jou!  

We verdiepen jouw kennis over de toepassing van de Pyramid Principle

We frissen de theorie kort op en gaan aan de slag met jouw eigen verhalen. Je leert je verhaal naar een hoger niveau te tillen, toegespitst op jouw hulpvraag. Je leert de meest voorkomende verhalen op te bouwen: een evaluatie, een verbetervoorstel, de lancering van een nieuw product/campagne/plan, een briefing, een voorgangsrapportage. Ook leer je de meest voorkomende valkuilen te vermijden. En we staan stil bij de momenten waarop je de storyboard techniek kunt gebruiken in je overige werk, denk bijvoorbeeld aan het goed uitvragen van het probleem van je klant aan de start van een project, of aan het tussentijds bespreken van resultaten.

Kun je wel wat hulp gebruiken met het maken van flitsende slides? We laten je op deze dag zien hoe je scherpe titels schrijft, hoe je in een oogopslag ziet of jouw slide helder en effectief is en hoe je je slide een goede make-over kunt geven. Ben je nog onzeker over je verhaalopbouw? We nemen je mee door de meest voorkomende verhaalstructuren en hoe je de valkuilen kunt vermijden. 

In deze training leer je:

Direct uitvoerbare ideeën om je verhaal beter te laten resoneren bij je publiek
Verdiepende kennis van The Pyramid Principle
Hoe je de belangrijkste valkuilen kunt vermijden
Bredere toepassing van het storyboarding techniek
Kosten
De kosten van de training zijn €745,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Neem contact met ons op voor een Masterclass op maat

Ben je geïnteresseerd in deze cursus bij De Monchy & Bakker of ben je benieuwd naar onze andere trainingen, zoals Visual Thinking? Als je liever met jouw hele team aan de slag gaat is een in-company-uitvoering een uitstekende keuze. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Floris: bel naar 020-428 95 50 ofe e-mail naar floris@demonchyenbakker.nl.

Ervaringen van
onze deelnemers

“Op een positieve manier word je naar een ijzersterk verhaal gebracht. Aanrader dus.”
Giseke Hopstaken, Director PostNL International
“Hele inspirerende en praktisch toepasbare training, direct te vertalen naar de dagelijkse praktijk.”
Dries Zwartbol, Senior accountmanager