Met je team

Met veel plezier geven wij onze trainingen aan teams en afdelingen in kleine en grote organisaties. Zo zijn wij huisleverancier voor onder meer KPN, De Nederlandsche Bank, de AFM, Alliander, TenneT, Rhythm, Bynder, Solidaridad, Stichting MOVE, Amsterdam UMC, Pels Rijcken, PostNL, TataSteel en VodafoneZiggo.

Waarom kiezen voor een team training?
De training snijden we precies toe op de wensen van de organisatie. De teamleden gaan dezelfde taal spreken en leren elkaar te ondersteunen. Op die manier heeft de training een blijvend effect. Of je nu met je team wil werken aan ijzersterke presentaties, krachtige pitches, verhelderende tekeningen of inspirerende storytelling, we nemen graag contact met je op. En vanzelfsprekend kun je ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

Wij nemen graag contact met je op


  • Ik heb interesse in


  • Wat is je vraag?


  • Jouw gegevens*

Ervaringen van
onze deelnemers

“We zijn nu beter in staat om onze klanten enthousiast te maken met onze analyses en ideeën. ”
Maton Sonnemans, VODW
“Mijn vertrouwen was zo groot dat ik het verhaal geheel uit mijn hoofd met veel enthousiasme kon vertellen.”
Marcel Verstraten, HTM Personenvervoer
“Ik ben nu bewuster van het type verhaal dat je kan vertellen en van de elementen waaruit je elk verhaaltype opbouwt. Verhalen waar eigenheid, emoties en persoonlijke ervaringen in verweven waren, hadden de grootste impact en maakten het meeste los bij zowel spreker als luisteraar. Zelfs als het verhaal een technisch onderwerp had.”
Carmen Stevens-Levert, CompaNanny
“Voor iedereen die wel eens iets anders wilt dan powerpoint: visuele storytelling brengt je ideeën en complexe informatie tot leven. En dat allemaal zonder dat je presentatie vastloopt door technische problemen terwijl je publiek deze informatie ook nog eens gemakkelijk onthoudt. Oftewel: teken het maar!”
Kirsten van Rijn, KPN
“In de training leerde ik effectief een verhaal opbouwen waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. ”
Marjolein Broekhuisen, KPN
“Het was een verademing om mijn presentatie op te bouwen met The Pyramid Principle. Slides maken ging prima en het verhaal was logisch en daardoor goed te vertellen.”
Ivo Blokker, PostNL
“Het is gelukt om in korte tijd een helder opgebouwde visie te maken die enthousiast is ontvangen.”
Peter van Veelen, Gemeente Rotterdam
“Ik heb de trainingsdagen als heel waardevol ervaren en het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven voor volgende presentaties”
Janneke Schmidt, Maxus + Helder
“Vroeger had ik nooit discussies over de inhoud, maar nu opeens wel. Iedereen was heel enthousiast over wat we gevonden hadden, en er kwamen goede inhoudelijke suggesties voor het programma van volgend jaar.”
Edith van Dijk, De Ruiter Seeds
“Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport”
Co den Hartog, Alliander
“De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten”
Justin van Loon, Stevin Technology Consultants
“De individuele presentatiebegeleiding is zeer persoonlijk en inspirerend. Ik ben met open armen ontvangen en heb in een korte tijd geleerd om te presenteren als mijzelf. ”
Lisa, Stichting MOVE
“Ik had nooit gedacht dat ik dit kon tekenen. Het is eigenlijk zo simpel!”
Joyce Ohello, Rabobank
“Leuke training! In relatief korte tijd leer je veel tekentechnieken en strategieën, vooral door heel veel te oefenen.”
Hildo Bonnema, de Volksbank (SNS)
“Zeer interessant en leerzaam. Ik heb dankzij de cursus meer tools om een goede presentatie te geven! De cursusdagen zijn vermakelijk en de trainer is zeer deskundig en vaardig. Echt een aanrader!”
Harold Horn, Post NL
“Een training op inhoud en vaardigheden, die breed insteekt. Alle facetten van het bedenken tot de uiteindelijke presentatie zelf komen aan bod. Het boek en de nazorg helpen om die gedeeltes verder uit te diepen die je nodig hebt.”
Gonnette Nielen, ING
“Ik heb geleerd en gevoeld wat de kracht is van een goed ‘Who am I’ verhaal: dat je publiek veel meer voor je open staat als je iets persoonlijks deelt. Het lukte me om mijn publiek mee te nemen in mijn passie voor procesoptimalisatie door terug te blikken naar mijn vroegere bijbaantje in een snackbarkeuken.”
Astrid van Leeuwen, Amsterdam UMC, VUmc
“Ik ben heel blij dat ik voor mijn team heb gekozen voor De Monchy & Bakker. De trainers gaven met geduld, scherpte en aandacht precies de adviezen die elke persoon nodig heeft om zijn verhaal over te brengen.”
James Doeland, ABN Amro