Maak een ijzersterk verhaal met je team

Bij talloze opdrachtgevers verzorgen wij onze trainingen voor teams en afdelingen. Zo zijn wij huisleverancier voor onder meer KPN, Stevin Technology Consultants, De Nederlandsche Bank, Alliander en vele andere organisaties. De voordelen? De training wordt precies toegesneden op de behoeften en wensen van de medewerkers en de organisatie. Het hele team gaat dezelfde taal spreken als het over presentaties gaat, en de teamleden ondersteunen elkaar bij het opzetten van de verhaallijn en van de slides. Op die manier heeft de training nóg meer effect.

Meer weten over een in-company training? We nemen graag contact met je op. En vanzelfsprekend kun je ons altijd bellen of mailen.

"Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport" - Co den Hartog, Alliander

“We hebben als afdeling Beleid met De Monchy & Bakker onze aanpak voor het maken van beleidsdocumenten en investeringsvoorstellen kritisch tegen het licht gehouden. Daardoor zijn onze documenten veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen nu helder en overtuigend in een rapport dat zelden langer is dan 10 pagina’s. Vroeger waren die rapporten makkelijk 50 pagina’s of nog langer. Ook de schrijf fase doorlooptijd is aanzienlijk verkort: van 6 maanden naar 4 tot 6 weken.”

Co den Hartog, Manager Assetmanagement Beleid, Alliander