met-je-team
Maak een ijzersterk verhaal met je team
Bij talloze opdrachtgevers verzorgen wij onze trainingen voor teams en afdelingen. Zo zijn wij huisleverancier voor onder meer KPN, Stevin Technology Consultants, De Nederlandsche Bank, Alliander en vele andere organisaties. De voordelen? De training wordt precies toegesneden op de behoeften en wensen van de medewerkers en de organisatie. Het hele team gaat dezelfde taal spreken als het over presentaties gaat, en de teamleden ondersteunen elkaar bij het opzetten van de verhaallijn en van de slides. Op die manier heeft de training nóg meer effect.
Meer weten over een in-company training? We nemen graag contact met je op. En vanzelfsprekend kun je ons altijd bellen of mailen.
"De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten" - Justin van Loon en Jelena van Gelder, Stevin Technology Consultants

Stevin Technology Consultants ontwikkelt oplossingen voor de publieke infrastructuur, denk aan water, rail, en energie. Justin van Loon en Jelena van Gelder, twee van de dertig consultants van Stevin, volgden, samen met hun collega’s onze training Presenteren met The Pyramid Principle. De presentatie die zij na afloop van de training maakten had bij hun klant een ander resultaat dan ze aanvankelijk beoogden, maar bleek uiteindelijk juist zeer effectief te zijn…

“De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten voor een belangrijke manager en beslisser bij een van onze grote klanten. Die presentatie ging over het ‘waarom’ en het ‘hoe’ van het implementeren van een nieuwe manier van procesaansturing die wij samen met onze directe opdrachtgever bij deze klant ontwikkelden. Ons doel was natuurlijk om een akkoord te krijgen om de implementatie voort te zetten. 

Deze manager was onder de indruk van ons verhaal maar ging toch niet akkoord met de wijze van implementatie. Want hoe goed hij het verhaal ook vond, hij prefereerde om de implementatie integraal op te pakken. Onze presentatie maakte het heel duidelijk dat hij een andere visie op de wijze van implementeren had dan onze directe opdrachtgever. Dat bleek voor iedereen een onverwacht maar zeer waardevol inzicht.

Wij hebben dit verschil in visie weten om te zetten in een kans. Na een goed gesprek tussen de manager en onze directe opdrachtgever heeft de manager ons ingeschakeld om deze nieuwe manier van processturing integraal in te richten, terwijl we tegelijk onze opdrachtgever helpen met het bereiken van zijn doelstellingen.” 

Justin van Loon en Jelena van Gelder, consultants, Stevin Technology Consultants

"Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport" - Co den Hartog, Alliander

“We hebben als afdeling Beleid met De Monchy & Bakker onze aanpak voor het maken van beleidsdocumenten en investeringsvoorstellen kritisch tegen het licht gehouden. Daardoor zijn onze documenten veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen nu helder en overtuigend in een rapport dat zelden langer is dan 10 pagina’s. Vroeger waren die rapporten makkelijk 50 pagina’s of nog langer. Ook de schrijf fase doorlooptijd is aanzienlijk verkort: van 6 maanden naar 4 tot 6 weken.”

Co den Hartog, Manager Assetmanagement Beleid, Alliander

X
X