Leer bij ons hoe je jouw publiek in beweging zet met presentaties, verhalen en tekeningen.

Wij leren je graag hoe jij jouw ideeën tot leven brengt!
Nadat je bij ons een training volgde zijn jouw presentaties glashelder en overtuigend, weet je hoe je jouw toehoorders inspireert en aanzet tot actie, presenteer je met vertrouwen en zonder onnodige spanning en kan je complexe informatie ook met tekeningen overbrengen.

Ons team

Yolanda Bakker
yolanda@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 41251656
Yolanda is partner bij De Monchy & Bakker. Al meer dan vijftien jaar leert zij mensen in grote en kleine organisaties om glasheldere en overtuigende presentaties te maken én met plezier te geven. Ook begeleidt zij teams bij het gezamenlijk opstellen van strategische plannen. Ze werkt voor onder andere de AFM, TenneT, KPN, De Nederlandsche Bank, Meijburg & Co, Altran, Gibbs, Stichting MOVE, Synechron, Rhythm en Cultuur&Ondernemen.
Floris de Monchy
floris@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 24506122
Floris is partner bij De Monchy & Bakker. Hij heeft duizenden managers, specialisten en consultants geleerd hoe ze hun presentaties zó kunnen opzetten dat ze makkelijk te begrijpen zijn en zelfs het meest kritische publiek overtuigen. Ook leert hij professionals om op te vallen en te overtuigen met een krachtige Pitch. Hij werkt voor onder andere Alliander, KPN, Heineken, PostNL, Elsevier, ECB, Bynder, Albert Heijn, Clifford Chance, Tata Steel en Oxyma.
Sarannah Vonk
sarannah@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 44838785
Sarannah is partner bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen een ijzersterk verhaal te maken en dit verhaal om te zetten naar slides die helder en overzichtelijk zijn, de boodschap weergeven en het publiek overtuigen. Ook geeft zij trainingen in Storytelling en begeleidt zij organisaties om Storytelling effectief toe te passen. Zij werkt voor onder andere KPN, Alliander, VodafoneZiggo, PostNL, Pels Rijcken, De Nederlandsche Bank, Heineken en Amsterdam UMC.
Vibeke Otter
vibeke@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 428 95 50
Vibeke is trainer en adviseur bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen om hun adviezen en plannen logisch te structureren en om te zetten in aantrekkelijke en heldere presentaties. Zij werkt voor onder andere Tata Steel, KPN, Bynder, VodafoneZiggo, Qirion, NS, Enexis, Body & Fit, Jaarbeurs, KPMG, Synechron en AFM.
Maaike Dokter
maaike@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 - 428 95 50
Maaike is trainer en adviseur bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen om hun eigen verhaal overtuigend neer te zetten door adviezen en plannen op een logische manier te structureren.
Sanne Slopsema
sanne@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 - 428 95 50
Sanne is trainer en visueel consultant bij De Monchy & Bakker. Zij helpt klanten een ijzersterk verhaal te maken waarin beeld en boodschap elkaar versterken. In de training Teken het maar! leert zij mensen hun verhalen en hun ideeën over te brengen met eenvoudige en prikkelende tekeningen. Zij werkt onder andere voor KPN, Alliander, TenneT, VodafoneZiggo, Enable-U, Tata Steel, NS, Woningnet, Keylane en Enexis.

Ervaringen van
onze deelnemers

“Dankzij de training Presenteer met The Pyramid Principle zijn we beter in staat om onze klanten enthousiast te maken met onze analyses en ideeën”
Maton Sonnemans, VODW