Leer bij ons hoe je jouw publiek in beweging zet met presentaties, verhalen en tekeningen.

Wij leren je graag hoe jij jouw ideeën tot leven brengt!
Nadat je bij ons een training volgde zijn jouw presentaties glashelder en overtuigend, weet je hoe je jouw toehoorders inspireert en aanzet tot actie, presenteer je met vertrouwen en zonder onnodige spanning en kan je complexe informatie ook met tekeningen overbrengen.

Ons team

Yolanda Bakker
yolanda@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 41251656
Yolanda is partner bij De Monchy & Bakker. Al meer dan vijftien jaar leert zij mensen in grote en kleine organisaties om glasheldere en overtuigende presentaties te maken én met plezier te geven. Ook begeleidt zij teams bij het gezamenlijk opstellen van strategische plannen. Ze werkt voor onder andere de AFM, TenneT, KPN, De Nederlandsche Bank, Meijburg & Co, Altran, Gibbs, Stichting MOVE, Synechron, Rhythm en Cultuur&Ondernemen. Yolanda wil altijd meer weten. Door heel aandachtig te kijken en te luisteren krijgt ze haar deelnemers in beweging. Ze heeft een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze deelnemers. "Een training is pas geslaagd als deelnemers succes behalen in hun praktijk."
Floris de Monchy
floris@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 24506122
Floris is partner bij De Monchy & Bakker. Hij heeft duizenden managers, specialisten en consultants geleerd hoe ze hun presentaties zó kunnen opzetten dat ze makkelijk te begrijpen zijn en zelfs het meest kritische publiek overtuigen. Ook leert hij professionals om op te vallen en te overtuigen met een krachtige Pitch. Hij werkt voor onder andere Alliander, KPN, Heineken, PostNL, Elsevier, ECB, Bynder, Albert Heijn, Clifford Chance, Tata Steel en Oxyma. Floris is onze Minto-specialist. Met zijn analytische blik en zijn passie voor theater helpt hij verhalen te maken die blijvend impact hebben. “Elk onderwerp bevat een idee dat het waard is om te delen. Het is mijn passie om precies dit verhaal te vinden.”
Sarannah Vonk
sarannah@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 44838785
Sarannah is partner bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen een ijzersterk verhaal te maken en dit verhaal om te zetten naar slides die helder en overzichtelijk zijn, de boodschap weergeven en het publiek overtuigen. Ook geeft zij trainingen in Storytelling en begeleidt zij organisaties om Storytelling effectief toe te passen. Daarnaast geeft zij trainingen in Datavisualisatie. Zij werkt voor onder andere KPN, Alliander, VodafoneZiggo, PostNL, AFM en Amsterdam UMC. Sarannah heeft oneindig veel geduld. Ze weet in haar trainingen een sfeer te creëren waarin mensen verhalen delen die verbinden en verdiepen. Met haar snelle en analytische geest helpt ze deelnemers om een overvloed aan data om te zetten in inzichtelijke visualisaties en dashboards.
Maaike Dokter
maaike@demonchyenbakker.nl
+31 (6) 59 81 06 86
Maaike is trainer en adviseur bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen om hun eigen verhaal overtuigend neer te zetten door adviezen en plannen op een logische manier te structureren.
Noa van Slooten
noa@demonchyenbakker.nl
+ 31 (6) 59 82 24 80
Noa is trainer bij De Monchy & Bakker. Zij leert deelnemers om hun verhalen helder te structureren en overtuigend te presenteren.
Kari van den Kommer
kari@demonchyenbakker.nl
+31 (6) 598 22 582
Kari is trainer bij De Monchy & Bakker. Ze leert deelnemers om hun ideeën helder te structureren en met overgave te presenteren.
Sanne Slopsema
sanne@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 - 428 95 50
Sanne is trainer en visueel consultant bij De Monchy & Bakker. Zij helpt klanten een ijzersterk verhaal te maken waarin beeld en boodschap elkaar versterken. In de training Teken het maar! leert zij mensen hun verhalen en hun ideeën over te brengen met eenvoudige en prikkelende tekeningen. Zij werkt onder andere voor KPN, Alliander, TenneT, VodafoneZiggo, Enable-U, Tata Steel, NS, Woningnet, Keylane en Enexis.
Vibeke Otter
info@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 428 95 50
Vibeke is trainer bij De Monchy & Bakker. Zij leert mensen om hun adviezen en plannen logisch te structureren en om te zetten in aantrekkelijke en heldere presentaties.

Ervaringen van
onze deelnemers

“Dankzij de training Presenteer met The Pyramid Principle zijn we beter in staat om onze klanten enthousiast te maken met onze analyses en ideeën”
Maton Sonnemans, VODW