Met onze cursus leer je ijzersterk presenteren

Onze cursus effectief presenteren in Amsterdam is ideaal als je snel tot de kern wilt komen, je publiek wilt inspireren en ontspannen wilt presenteren. In onze driedaagse cursus leer je ijzersterk presenteren, of dit nu om een fysieke presentatie, een online presentatie of een hybride presentatie gaat. Heb je interesse? Doe mee! Of volg een cursus in je eigen tempo mét persoonlijke begeleiding tijdens individuele online training bij De Monchy & Bakker.

Dag 1 & 2

In onze cursus effectief presenteren leer je een geweldige (online) presentatie te geven

Je leert een glasheldere en effectieve presentatie te geven, of deze nu fysiek is of online. Je oefent tijdens onze cursus met diverse presentatietechnieken. Je kunt je ideeën samenbrengen in een overtuigend verhaal met behulp van The Pyramid Principle. Ook maak je slides die je verhaal perfect ondersteunen. Zo kun je dankzij onze cursus een geweldige presentatie geven voor elk publiek.
Op deze dagen leer je:
Je publiek centraal te stellen bij het maken van je presentatie.
De relevante informatie te selecteren.
Een boodschap te formuleren die ertoe doet.
Titels te maken die logisch en informatief zijn.
Een structuur te bouwen die je betoog optimaal ondersteunt.
Aansprekende beelden te gebruiken.
DAG 3

Een cursus waarmee je leert een overtuigende presentatie te geven

Op de derde dag vergroot je jouw overtuigingskracht als presentator. Je onderzoekt hoe je contact maakt en houdt met je publiek. Door deze cursus wordt effectief presenteren, zowel fysiek als online, veel gemakkelijker.
Op deze dag leer je:
Focus aanbrengen: optimaal gebruik te maken van de kracht van jouw concentratie.
Contact maken: hoe versterk je op een ontspannen manier je eigen aanwezigheid.
In gesprek gaan met je publiek: omgaan met bezwaren, weerstand en het geven en ontvangen van feedback.
Afsluiten: ervoor te zorgen dat je je doel ook na afloop van de presentatie bereikt.

Na de training blijven wij betrokken

Tot zes maanden na afloop van de cursus kun je bij ons in Amsterdam, of online, terecht met al je vragen over effectief presenteren. Bekijk ook de video, over deze nazorg.

Kosten
De kosten van deze driedaagse cursus effectief presenteren in Amsterdam zijn €1.865,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Neem contact met ons op voor meer informatie of een cursus presenteren op maat

Heb je vragen over de cursus effectief presenteren bij De Monchy & Bakker, bijvoorbeeld over hoe je het beste presenteren via een online platform kunt aanpakken? Of wil je met je team aan de slag en in een cursus op maat leren een geweldige presentatie te maken? Kies dan voor een in-company uitvoering. Neem contact met ons op en bel 020-428 95 50 of e-mail naar info@demonchyenbakker.nl

Wil je meer weten? Bekijk dit filmpje waarin Floris uitlegt waarom het nog best lastig is om je publiek van begin tot eind te boeien.

Ervaringen van
onze deelnemers

“In de training leerde ik effectief een verhaal opbouwen waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. ”
Marjolein Broekhuisen, KPN
“Het was een verademing om mijn presentatie op te bouwen met The Pyramid Principle. Slides maken ging prima en het verhaal was logisch en daardoor goed te vertellen.”
Ivo Blokker, PostNL
“Ik heb de trainingsdagen als heel waardevol ervaren en het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven voor volgende presentaties”
Janneke Schmidt, Maxus + Helder
“Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport”
Co den Hartog, Alliander
“De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten”
Justin van Loon, Stevin Technology Consultants
“Een training op inhoud en vaardigheden, die breed insteekt. Alle facetten van het bedenken tot de uiteindelijke presentatie zelf komen aan bod. Het boek en de nazorg helpen om die gedeeltes verder uit te diepen die je nodig hebt.”
Gonnette Nielen, ING
“Ik ben heel blij dat ik voor mijn team heb gekozen voor De Monchy & Bakker. De trainers gaven met geduld, scherpte en aandacht precies de adviezen die elke persoon nodig heeft om zijn verhaal over te brengen.”
James Doeland, ABN Amro
“Een waardevolle training om je verhaal duidelijk en krachtig over te kunnen brengen. Ik vind het extra waardevol om het met het team gezamenlijk te volgen. Hierdoor creëren we een gemeenschappelijke aanpak en zie ik dat het helpt om in de praktijk elkaar te kunnen helpen en sparren.”
Edmond Vossen, Enexis
“Ik vind de afwisseling tussen informatie, feedback en praktijk sterk. En ondanks de afstand was er een positieve en vrije sfeer.”
Jonathan van Soest, IChoosr
“Ik stel mezelf nu continu de vraag: interesseert het mijn ontvanger? Dat is flinke winst ten opzichte van informatie zenden en hopen dat alles landt.”
Bram van den Braak , Jaarbeurs
“Een zeer boeiende, leerzame en praktische training. Maak effectieve presentaties, zal nooit meer hetzelfde zijn!”
Rogier Aalberse, KPN
“Aan het eind van elke presentatie die je geeft wil je graag dat je publiek weet wat je boodschap was en welke actie zij nu moeten ondernemen. Tijdens de 3 daagse workshop leer je precies hoe je zo’n presentatie maakt en geeft. De workshop heeft me veel goede inzichten gegeven en ik vond het erg leuk om direct met mijn eigen presentatie aan de slag te gaan. Ik kan deze workshop aanraden!”
Eva Jansen, KPN
“Mijn vertrouwen was zo groot dat ik het verhaal geheel uit mijn hoofd met veel enthousiasme kon vertellen.”
Marcel Verstraten, HTM Personenvervoer