IJzersterk presenteren

Onze cursus effectief presenteren in Amsterdam is ideaal als je snel tot de kern wilt komen, je publiek wilt inspireren en ontspannen wilt presenteren. In onze driedaagse cursus leer je presenteren als een pro. Interesse? Doe mee! Of doe het in je eigen tempo mét persoonlijke begeleiding in onze individuele online training bij De Monchy & Bakker.

Dag 1 & 2

In onze cursus effectief presenteren leer je een geweldige presentatie te geven

Je leert een glasheldere en effectieve presentatie te geven tijdens onze cursus. Je kunt je ideeën samenbrengen in een overtuigend verhaal met behulp van The Pyramid Principle.. Je maakt slides die je verhaal perfect ondersteunen. Zo leer je in onze cursus een geweldige presentatie te geven.
Op deze dagen leer je:
Je publiek centraal te stellen bij het maken van je presentatie.
De relevante informatie te selecteren.
Een boodschap te formuleren die er toe doet.
Titels te maken die logisch en informatief zijn.
Een structuur te bouwen die je betoog optimaal ondersteunt.
Aansprekende beelden te gebruiken.
DAG 3

Een cursus om overtuigende presentaties te leren geven

Zo komen tijdens deze cursus in Amsterdam alle belangrijke aspecten van effectief presenteren aan bod. Op de derde dag vergroot je jouw overtuigingskracht als presentator. Je leert hoe je contact maakt en houdt met je publiek. Door deze cursus in Amsterdam wordt effectief presenteren gemakkelijker.
Op deze dag leer je:
Focus aanbrengen: optimaal gebruik te maken van de kracht van jouw concentratie.
Contact maken: hoe versterk je op een ontspannen manier je eigen aanwezigheid.
In gesprek gaan met je publiek: omgaan met bezwaren, weerstand en het geven en ontvangen van feedback.
Afsluiten: ervoor te zorgen dat je je doel ook na afloop van de presentatie bereikt.

Na de training blijven wij betrokken

Zo kun je na onze cursus een presentatie geven die écht het verschil maakt. Tot zes maanden na afloop van de cursus kun je bij ons in Amsterdam terecht met al je vragen over effectief presenteren. Bekijk ook de video, over deze nazorg.

Kosten
De kosten van deze driedaagse cursus effectief presenteren in Amsterdam zijn € €1.780,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Neem contact op voor meer informatie of een training presenteren op maat

Heb je vragen over de cursus effectief presenteren in Amsterdam bij De Monchy & Bakker? Wil je met je team aan de slag en in een cursus op maat leren een geweldige presentatie te geven? Een in-company uitvoering is ook een mogelijkheid. Neem contact met ons op en bel 020-428 95 50 of mail naar info@demonchyenbakker.nl.

 

Wil je meer weten? Bekijk dit filmpje waarin Floris uitlegt waarom het nog best lastig is om je publiek van begin tot eind te boeien.

Ervaringen van
onze deelnemers

“In de training leerde ik effectief een verhaal opbouwen waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. ”
Marjolein Broekhuisen, KPN
“Het was een verademing om mijn presentatie op te bouwen met The Pyramid Principle. Slides maken ging prima en het verhaal was logisch en daardoor goed te vertellen.”
Ivo Blokker, PostNL
“Ik heb de trainingsdagen als heel waardevol ervaren en het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven voor volgende presentaties”
Janneke Schmidt, Maxus + Helder
“Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport”
Co den Hartog, Alliander
“De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten”
Justin van Loon, Stevin Technology Consultants
“Een training op inhoud en vaardigheden, die breed insteekt. Alle facetten van het bedenken tot de uiteindelijke presentatie zelf komen aan bod. Het boek en de nazorg helpen om die gedeeltes verder uit te diepen die je nodig hebt.”
Gonnette Nielen, ING
“Ik ben heel blij dat ik voor mijn team heb gekozen voor De Monchy & Bakker. De trainers gaven met geduld, scherpte en aandacht precies de adviezen die elke persoon nodig heeft om zijn verhaal over te brengen.”
James Doeland, ABN Amro
“Een waardevolle training om je verhaal duidelijk en krachtig over te kunnen brengen. Ik vind het extra waardevol om het met het team gezamenlijk te volgen. Hierdoor creëren we een gemeenschappelijke aanpak en zie ik dat het helpt om in de praktijk elkaar te kunnen helpen en sparren.”
Edmond Vossen, Enexis
“Ik vind de afwisseling tussen informatie, feedback en praktijk sterk. En ondanks de afstand was er een positieve en vrije sfeer.”
Jonathan van Soest, IChoosr
“Ik stel mezelf nu continu de vraag: interesseert het mijn ontvanger? Dat is flinke winst ten opzichte van informatie zenden en hopen dat alles landt.”
Bram van den Braak , Jaarbeurs
“Mijn vertrouwen was zo groot dat ik het verhaal geheel uit mijn hoofd met veel enthousiasme kon vertellen.”
Marcel Verstraten, HTM Personenvervoer