Pitch je idee

Door onze cursus te volgen waarin je leert pitchen krijg je voortaan meteen aandacht voor jouw goede idee. Wil je toehoorders die op het puntje van hun stoel zitten en nieuwsgierig zijn naar wat je te vertellen hebt? Klinkt jou dat als muziek in de oren? Doe dan mee!

Leer in een cursus pitchen op te vallen met een pakkende boodschap

Opvallen, aanspreken én overtuigen met een pitch

In de eendaagse training Pitch je idee! leer je alles over opvallen, aanspreken én overtuigen met een pitch. Wist je dat een pitch geen monoloog is maar een gesprek? Dat je geen slides nodig hebt? Dat er een recept is voor een pakkende boodschap?

In deze cursus pitchen leer je

In deze cursus pitchen leer je stap voor stap de 3 B’s van een overtuigende pitch: de Boodschap, de Beloftes en het Bewijs. Met aansprekende voorbeelden, praktische oefeningen en de positieve feedback van de trainer werk je toe naar jouw hoogstpersoonlijke pitch. Of je nu een hoger salaris wilt, een nieuwe klus of een akkoord op een nieuwe investering: een krachtige, positieve en overtuigende pitch is daarvoor onmisbaar.

In deze training leer je:

De start: de behoefte van jouw publiek staat voorop
Het kerndoel van een pitch: nieuwsgierigheid opwekken
De drie onderdelen van jouw boodschap
Concretiseer je boodschap tot drie beloftes
Beloftes waarmaken
Kosten
De kosten van de training zijn €625,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Neem contact met ons op voor een cursus pitchen op maat

Wil je liever met je team aan de slag? Een in-company uitvoering is ook een mogelijkheid. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Floris: bel 020 428 9550 of mail floris@demonchyenbakker.nl.

Ervaringen van
onze deelnemers