Team

Yolanda Bakker

yolanda@demonchyenbakker.nl
06 41251656

Yolanda is partner bij De Monchy & Bakker en werkte als adviseur en interim-leidinggevende. In de afgelopen jaren begeleidde zij talloze mensen in grote en kleine organisaties naar succesvolle presentaties. Ze werkt voor onder andere TenneT, KPN, De Nederlandsche Bank, Meijburg & Co, Altran, Stichting MOVE, het Amsterdams Buurvrouwencontact en ABC-onderwijsadviseurs.

Team

Floris de Monchy

floris@demonchyenbakker.nl
06 24506122

Floris is partner bij De Monchy & Bakker en is werkzaam als communicatietrainer en -adviseur. Hij heeft duizenden managers, professionals en consultants geleerd hoe ze hun verhalen zó kunnen opzetten dat ze makkelijk te begrijpen zijn en zelfs het meest kritische publiek overtuigen. Hij werkt voor vele opdrachtgevers waaronder KPN, PostNL, AirPlus, AlbertHeijn, Clifford Chance, DCE Consultants, Oxyma en VODW Marketing.

Team

Sarannah Vonk

sarannah@demonchyenbakker.nl
06 44838785

Sarannah is trainer/adviseur bij De Monchy & Bakker en werkte als mediaonderzoeker en leidinggevende. Zij helpt professionals een ijzersterk verhaal te maken en dit verhaal om te zetten naar slides die helder en overzichtelijk zijn en de boodschap weergeven. Zij werkt voor opdrachtgevers waaronder KPN, Alliander, Synechron en DNB.