Team

Yolanda Bakker

yolanda@demonchyenbakker.nl
06 41251656
Yolanda is partner bij De Monchy & Bakker en werkte als adviseur en interim-leidinggevende. In de afgelopen jaren begeleidde zij talloze mensen in grote en kleine organisaties naar succesvolle presentaties. Ze werkt voor onder andere TenneT, KPN, De Nederlandsche Bank, Meijburg & Co, Altran, Stichting MOVE, het Amsterdams Buurvrouwencontact en ABC-onderwijsadviseurs.
Team

Floris de Monchy

floris@demonchyenbakker.nl
06 24506122
Floris is partner bij De Monchy & Bakker en is werkzaam als communicatietrainer en -adviseur. Hij heeft duizenden managers, professionals en consultants geleerd hoe ze hun verhalen zó kunnen opzetten dat ze makkelijk te begrijpen zijn en zelfs het meest kritische publiek overtuigen. Hij werkt voor vele opdrachtgevers waaronder KPN, PostNL, AirPlus, AlbertHeijn, Clifford Chance, DCE Consultants, Oxyma en VODW Marketing.
Team

Sarannah Vonk

sarannah@demonchyenbakker.nl
06 44838785
Sarannah is trainer/adviseur bij De Monchy & Bakker en werkte als mediaonderzoeker en leidinggevende. Zij helpt professionals een ijzersterk verhaal te maken en dit verhaal om te zetten naar slides die helder en overzichtelijk zijn, de boodschap weergeven en haar publiek overtuigen. Zij werkt voor opdrachtgevers waaronder KPN, Alliander, Synechron, PostNL en De Nederlandsche Bank.
Team

Sanne Slopsema

sanne@demonchyenbakker.nl
06 41376594
Sanne is trainer / visueel consultant bij De Monchy & Bakker. Ze helpt klanten met het maken van overtuigende verhalen waarin beeld en boodschap elkaar versterken. Hiervoor werkte ze als conceptontwikkelaar aan visuele verhalen in de vorm van presentaties, animaties en websites. Dat deed ze voor opdrachtgevers als De Friesland zorgverzekeraar, Allianz Global Assistance, Olympia uitzendbureau en het Trimbos Instituut.
X
X