Teken digitaal

Tekenen op papier is niet hetzelfde als tekenen op een tablet of PC. In onze training Teken digitaal leer je alles over digitaal tekenen. Of je nu jouw tekening wilt gebruiken in een presentatie of wilt leren hoe je visueel verslag doet van een meeting. Heb je al meegedaan aan Teken het maar! dan is Teken digitaal een goede aanvulling. 

Leer digitaal tekenen

Tekenen op een tablet is anders dan tekenen op papier. Als je digitaal tekent gebruik je een andere teken techniek en kijk je op een andere manier naar je tekening. Ook biedt digitaal tekenen nieuwe mogelijkheden dan wanneer je analoog tekent. Het leuke aan digitaal tekenen is dat je oneindig kunt experimenteren. Zonder je tekening opnieuw te maken pas je lijndiktes aan, verander je kleur, voeg je schaduwen toe en speel je met grootte.

In een inspirerend programma van een dag ontdek je alle mogelijkheden van digitaal tekenen:

  • Je leert de basis van digitaal tekenen
  • Je werkt direct aan je eigen digitale tekening(-en)
  • Je weet hoe je visueel verslag maakt van een meeting

Voor wie is de training?
De training is bedoeld voor iedereen die de training Teken het maar heeft gedaan, of een andere cursus zakelijk tekenen. Ook als je genoeg vertrouwen hebt in je eigen teken skills, ben je van harte welkom! 

Wat heb je nodig voor de training?
Voor deelname aan de training Teken digitaal heb je nodig: een tablet device (bv. ipad, galaxy) of een tekentablet gekoppeld aan je PC met daarop de (gratis) teken-app Adobe Fresco (of alternatief) en een stylus. Voorafgaand aan de training ontvang je een uitleg van de basisfunctie van de app Adobe Fresco, zodat we tijdens de training direct aan de slag kunnen. Neem gerust contact met ons op voor overleg. 

Dit neem je naar huis:

Basiskennis om direct digitaal te tekenen
Kennis van belangrijke design en lay-out principes
Een digitale beeldbank vol visuele ideeën en symbolen om te hergebruiken
Tekenen terwijl je luistert
Kosten
De kosten van de training zijn €675,- exclusief btw.

Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wil je liever met je team aan de slag? Een incompany uitvoering is ook een mogelijkheid. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Sarannah via info@demonchyenbakker.nl.
Meer weten? Bekijk het volgende filmpje waarin Sanne uitlegt wat de kracht van tekenen is.

Ervaringen van
onze deelnemers

“Voor iedereen die wel eens iets anders wilt dan PowerPoint: visuele verhalen brengt je ideeën en complexe informatie tot leven. En dat allemaal zonder dat je presentatie vastloopt door technische problemen terwijl je publiek deze informatie ook nog eens gemakkelijk onthoudt. Oftewel: teken het maar!”
Kirsten van Rijn, KPN
“Ik had nooit gedacht dat ik dit kon tekenen. Het is eigenlijk zo simpel!”
Joyce Ohello, Rabobank
“Leuke training! In relatief korte tijd leer je veel tekentechnieken en strategieën, vooral door heel veel te oefenen.”
Hildo Bonnema, de Volksbank (SNS)
“Hele leuke en inspirerende training. Ik wist niet dat ik kon tekenen! Je leert goed hoe je met eenvoudige (!) tekeningen en illustraties je verhaal kracht bij kan zetten. Sanne laat je op een leuke manier zien hoe je met tekeningen je publiek meeneemt en zelf co-creëert met je publiek. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen.”
Lot van Gelder, NS
“De training heeft resultaat gehad! Tot en met de raad van bestuur geweest met mijn tekening om een belangrijk nieuw contract uit te leggen. En met positief resultaat! Erg gaaf.”
Paul Tijsen, Alliander
“Fantastische cursus Teken het maar gedaan bij De Monchy & Bakker. Alles van basisstreepjes en rondjes tot een getekend verhaal over een nieuw productidee!”
Daan van Reenen, Zelfstandig consultant en programma manager
“Na de cursus kun je direct beter tekenen. Ik liet mijn tekeningen trots zien aan collega's en iedereen lachte om de eerste tekeningen en was onder de indruk van de laatste tekeningen.”
Deelnemer, Keylane
“Zeer leerzame en leuke training. Je leert stap voor stap hoe je snel en eenvoudig tekst of processen visueel kunt maken. Het is direct toe te passen. Aanrader voor iedereen die tekst extra wil bekrachtigen met beelden.”
Linda Mensingh, Holland Casino
“Sanne is echt de perfecte trainer hiervoor. Zelfs in de opzet van de training veel elementen teruggebracht die voor VodafoneZiggo relevant zijn. Zodoende kunnen we het geleerde direct in de praktijk brengen! ”
Deelnemer Teken het maar , VodafoneZiggo