Teken digitaal

Leer digitaal tekenen op een tablet of pc. In onze cursus bieden wij je bij De Monchy & Bakker in onze cursus Teken digitaal alle benodigde informatie aan om dit kundig uit te voeren. Of je nu jouw tekening wilt gebruiken in een presentatie of wilt leren hoe je visueel verslag doet van een meeting, je leert het allemaal. Heb je al een keer meegedaan aan Teken het maar!? Vul dan je kennis aan en leer nu digitaal te tekenen in deze cursus bij ons in Amsterdam!

Leer digitaal tekenen met onze cursus

Tekenen op een tablet is anders dan tekenen op papier. Wanneer je digitaal tekent, gebruik je een andere tekentechniek en kijk je op een andere manier naar je tekening. Ook biedt digitaal tekenen nieuwe mogelijkheden dan wanneer je analoog tekent. Het leuke aan digitaal tekenen, is dat je oneindig kunt experimenteren. Zonder je tekening opnieuw te maken, pas je lijndiktes aan, verander je de kleur, voeg je schaduwen toe en speel je met grootte. Zo presenteer je effectief en creatief.

In een inspirerende cursus van een dag ontdek je alle mogelijkheden en leer je digitaal te tekenen:

 • Je leert de basis van digitaal tekenen
 • Je werkt direct aan je eigen digitale tekening(-en)
 • Je weet hoe je een visueel verslag maakt van een meeting

Voor wie is de training?

De training is bedoeld voor iedereen die de training visueel communiceren: Teken het maar! heeft gedaan, of een andere cursus waarmee je visueel hebt leren werken. Ook als je ervaring hebt met zakelijk tekenen en genoeg vertrouwen hebt in je eigen tekenskills, ben je van harte welkom!

Wat heb je nodig voor de training?

Voor deelname aan de training Teken digitaal heb je nodig: een tekentablet (bijvoorbeeld een iPad of Galaxy) of een tekentablet gekoppeld aan je pc, met daarop de (gratis) teken-app Adobe Fresco (of alternatief) en een stylus. Voorafgaand aan de training ontvang je een uitleg van de basisfuncties van de app Adobe Fresco, zodat we tijdens de training direct aan de slag kunnen.

Dit neem je naar huis:

Basiskennis om direct digitaal te tekenen
Kennis van belangrijke design en lay-out principes
Een digitale beeldbank vol visuele ideeën en symbolen om te hergebruiken
Tekentalent terwijl je luistert
Kosten
De kosten van deze training zijn € 785,- exclusief btw.
Schrijf je in
De eerstvolgende uitvoering is op:

  Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

  Leer je graag individueel digitaal te tekenen of wil je liever met je team aan de slag met onze cursus? Een in-company uitvoering is ook een mogelijkheid. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Sarannah van De Monchy & Bakker via info@demonchyenbakker.nl of door te bellen naar 020-428 95 50.

  Wil je meer weten? Bekijk het volgende filmpje waarin Sanne uitlegt wat de kracht van tekenen is.

  Ervaringen van
  onze deelnemers

  “Voor iedereen die wel eens iets anders wilt dan PowerPoint: visuele verhalen brengt je ideeën en complexe informatie tot leven. En dat allemaal zonder dat je presentatie vastloopt door technische problemen terwijl je publiek deze informatie ook nog eens gemakkelijk onthoudt. Oftewel: teken het maar!”
  Kirsten van Rijn, KPN
  “Ik had nooit gedacht dat ik dit kon tekenen. Het is eigenlijk zo simpel!”
  Joyce Ohello, Rabobank
  “Leuke training! In relatief korte tijd leer je veel tekentechnieken en strategieën, vooral door heel veel te oefenen.”
  Hildo Bonnema, de Volksbank (SNS)
  “Hele leuke en inspirerende training. Ik wist niet dat ik kon tekenen! Je leert goed hoe je met eenvoudige (!) tekeningen en illustraties je verhaal kracht bij kan zetten. Sanne laat je op een leuke manier zien hoe je met tekeningen je publiek meeneemt en zelf co-creëert met je publiek. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen.”
  Lot van Gelder, NS
  “De training heeft resultaat gehad! Tot en met de raad van bestuur geweest met mijn tekening om een belangrijk nieuw contract uit te leggen. En met positief resultaat! Erg gaaf.”
  Paul Tijsen, Alliander
  “Fantastische cursus Teken het maar gedaan bij De Monchy & Bakker. Alles van basisstreepjes en rondjes tot een getekend verhaal over een nieuw productidee!”
  Daan van Reenen, Zelfstandig consultant en programma manager
  “Na de cursus kun je direct beter tekenen. Ik liet mijn tekeningen trots zien aan collega's en iedereen lachte om de eerste tekeningen en was onder de indruk van de laatste tekeningen.”
  Deelnemer, Keylane
  “Zeer leerzame en leuke training. Je leert stap voor stap hoe je snel en eenvoudig tekst of processen visueel kunt maken. Het is direct toe te passen. Aanrader voor iedereen die tekst extra wil bekrachtigen met beelden.”
  Linda Mensingh, Holland Casino
  “Sanne is echt de perfecte trainer hiervoor. Zelfs in de opzet van de training veel elementen teruggebracht die voor VodafoneZiggo relevant zijn. Zodoende kunnen we het geleerde direct in de praktijk brengen! ”
  Deelnemer Teken het maar , VodafoneZiggo