Teken je team

Een creatieve online workshop als vrolijke én leerzame onderbreking met je team.

 • Samen creatief bezig zijn
 • Elkaar op een andere manier leren kennen
 • Een boost voor je creatieve zelfvertrouwen

Miniportret van jezelf en je collega's

In deze workshop van 2,5 uur leren jullie hoe je op een eenvoudige manier elkaars portret tekent, en dat van jezelf. Hierbij gebruik je het inmiddels vertrouwde beeld van je collega’s gevat in kleine vakjes op je computerscherm. Het begint met eens goed naar elkaar te kijken. Naar de vorm van het gezicht natuurlijk, het haar, de kleding. Maar al tekenend onderzoeken we, op een vrolijke manier, ook elkaars karakter. Dat doen we in een sfeer waarin ontdekken en experimenteren centraal staan. Een hoop plezier en een verrassend (goed) eindresultaat zijn gegarandeerd! Alle tekeningen gaan digitaal mee naar huis.

Hoe ziet het programma eruit?

 1. Opwarmen
 2. We beginnen met een inspirerend uitstapje naar hoe anderen portretten tekenen en schilderen. Daarna doen we leuke en makkelijke opwarmoefeningen om de laatste schroom weg te nemen. Jullie ontdekken al snel dat iedereen kan tekenen!

 3. Oefenen
 4. Daarna gaan jullie zelf stap voor stap een heel eenvoudig portretje tekenen. Welke basisvormen en onderdelen kunnen we in elkaars gezicht ontdekken? En in welke volgorde kan je ze het beste tekenen? Jullie ontdekken het al kijkend en tekenend.

 5. We tekenen elkaar
 6. In kleine groepjes tekenen jullie eenvoudige portretjes van elkaar. Heb jij al eens goed naar je collega’s gekeken? Echt goed? Welke vormen herken je? Welke gelaatsuitdrukkingen vallen direct op? Wat als je ze uitvergroot? Of juist verkleint? We proberen van alles uit.

 7. Je tekent jezelf
 8. Tot slot teken je misschien ook nog een eenvoudig zelfportretje. Hoe zou jij jezelf tekenen, als je jouw karakter wilt vangen in beeld? Hoe zou je kijken? Serieus, lachend of mysterieus? Hoe zou je je kleden? Casual, kleurrijk, zakelijk, netjes of sportief? Vandaag mag jij bepalen hoe een ander naar je kijkt en maak je je eigen ‘avatar’.

Kosten
De kosten zijn €1.095,- exclusief btw voor maximaal 10 deelnemers. Dat is exclusief btw, maar inclusief digitale hand-outs.

Neem contact met ons op

Wij denken graag mee over de mogelijkheden! Je kunt ons bereiken op 020 428 95 50 of mailen naar info@demonchyenbakker.nl.

Ervaringen van
onze deelnemers

“In de training leerde ik effectief een verhaal opbouwen waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb. ”
Marjolein Broekhuisen, KPN
“Het was een verademing om mijn presentatie op te bouwen met The Pyramid Principle. Slides maken ging prima en het verhaal was logisch en daardoor goed te vertellen.”
Ivo Blokker, PostNL
“Ik heb de trainingsdagen als heel waardevol ervaren en het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven voor volgende presentaties”
Janneke Schmidt, Maxus + Helder
“Onze documenten zijn veel doelgerichter: we onderbouwen onze voorstellen helder en overtuigend in een rapport”
Co den Hartog, Alliander
“De training hielp ons om een strakke, scherpe en overtuigende presentatie neer te zetten”
Justin van Loon, Stevin Technology Consultants
“Een training op inhoud en vaardigheden, die breed insteekt. Alle facetten van het bedenken tot de uiteindelijke presentatie zelf komen aan bod. Het boek en de nazorg helpen om die gedeeltes verder uit te diepen die je nodig hebt.”
Gonnette Nielen, ING
“Ik ben heel blij dat ik voor mijn team heb gekozen voor De Monchy & Bakker. De trainers gaven met geduld, scherpte en aandacht precies de adviezen die elke persoon nodig heeft om zijn verhaal over te brengen.”
James Doeland, ABN Amro
“Een waardevolle training om je verhaal duidelijk en krachtig over te kunnen brengen. Ik vind het extra waardevol om het met het team gezamenlijk te volgen. Hierdoor creëren we een gemeenschappelijke aanpak en zie ik dat het helpt om in de praktijk elkaar te kunnen helpen en sparren.”
Edmond Vossen, Enexis
“Ik vind de afwisseling tussen informatie, feedback en praktijk sterk. En ondanks de afstand was er een positieve en vrije sfeer.”
Jonathan van Soest, IChoosr
“Ik stel mezelf nu continu de vraag: interesseert het mijn ontvanger? Dat is flinke winst ten opzichte van informatie zenden en hopen dat alles landt.”
Bram van den Braak , Jaarbeurs
“Een zeer boeiende, leerzame en praktische training. Maak effectieve presentaties, zal nooit meer hetzelfde zijn!”
Rogier Aalberse, KPN
“Aan het eind van elke presentatie die je geeft wil je graag dat je publiek weet wat je boodschap was en welke actie zij nu moeten ondernemen. Tijdens de 3 daagse workshop leer je precies hoe je zo’n presentatie maakt en geeft. De workshop heeft me veel goede inzichten gegeven en ik vond het erg leuk om direct met mijn eigen presentatie aan de slag te gaan. Ik kan deze workshop aanraden!”
Eva Jansen, KPN
“Mijn vertrouwen was zo groot dat ik het verhaal geheel uit mijn hoofd met veel enthousiasme kon vertellen.”
Marcel Verstraten, HTM Personenvervoer