Werk bij ons

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij zijn op zoek naar een junior trainer/adviseur.

Wil jij bij ons als trainer aan de slag om onze klanten te leren hoe ze hun ideeën zo effectief mogelijk over het voetlicht kunnen brengen? Neem dan contact met ons op. De omschrijving van de functie en je werkzaamheden vind je hieronder. We kijken uit naar je reactie.

 • Je hebt een academische studie met succes afgerond, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Taalbeheersing of een exacte studie. Je hebt belangstelling voor het maken van heldere betogen, overtuigingskracht, Storytelling en Visual Thinking en je kunt deze inzetten om een verhaal op te zetten en te vertellen. Het boeit jou hoe mensen leren in organisaties en hoe je ze kunt helpen om succesvol te zijn in hun werk.

  Bij ons krijg je alle aspecten van het trainerschap onder de knie: niet alleen het trainingsprogramma zelf, maar ook het voor- en natraject, vanaf het eerste intakegesprek tot en met de nazorg en de facturatie. Je krijgt een intensief inwerkprogramma, waarin je niet alleen meeloopt met onze (senior)trainers maar ook direct al klussen oppakt: cases analyseren, blogs schrijven, trainingsmateriaal ontwikkelen, assisteren bij trainingen, artikelen voor de nieuwsbrief maken, nieuwe trends signaleren voor onze klanten en nog veel meer. En natuurlijk ga je zelf training geven: eerst leer je onze klanten hoe ze hun verhalen opzetten en vormgeven, en daarna werk je ook aan hun presentatievaardigheden. Je gaat consultants, projectleiders, marketeers en andere specialisten trainen bij bedrijven als KPMG, Enexis, Vodafone/Ziggo, NS en Jumbo.

  En natuurlijk krijg je zelf ook training! Afhankelijk van je ervaring stellen we een trainingsprogramma samen. Daarin leer je bijvoorbeeld om methodisch en effectief met groepen te werken, socratische gesprekken te voeren en werk je aan je eigen effectiviteit. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris, laptop, telefoon en OV-reiskaart. Ons gloednieuwe kantoor, voorzien van een eigen trainingsruimte, ligt aan de Houthavens in Amsterdam en is perfect bereikbaar met fiets en OV.
  Belangstelling? Vul het contactformulier in en upload je CV. Je ontvangt dan snel een eerste reactie en eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

 • Jouw gegevens*


 • Motivatie

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  Upload je C.V. * (Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.)